Verdens vakreste blomst <3

Det er ingen tvil om at eg er en blomster jente :)  Og min favoritt er ; Orkideer !

Eg syns rett og slett at dette er verdens vakreste blomst ! ( Det heter vel plante, men eg syns blomst høres finere ut ) :D    Eg har 9 Orkideer i huset, 7 nede og 2 oppe :)   -Noen mer vellstelt enn andre selvsagt ;) 

Når Jeanett kom forrige torsdag hadde ho med seg blomster til meg <3  Eg pakket opp og tenkte; her er det en som kjenner meg :)) 

Nydelig lyserosa Orkide !!

Denne måtte jo selvsagt få hedersplassen i gangen så alle kunne se den :)I dag ville Oliver absolutt i barnehagen fordi han var frisk mente han og siden de skulle ha pølsefest i dag på Holmen. Leverte han litt over 9 og fikk tlf litt over 11, at Oliver ikke var i form..  Ja så då var det avgårde å hente han hjem igjen:)

No sover Nicholas så eg og Oliver benytter sjansen til å krype opp i sofaen, ta på oss teppet og se en film i lag, mens vi kan høre på reinet hølje ned :)  - GODT MED INNEDAG <3

Ha en fin dag !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alicemo

alicemo

22, Jølster

Jente på 22 år som bor i Vakre Jølster. Rettere sagt Vassenden:) Der bor eg i ett søtt tømmer hus sammen med mannen i mitt liv og mine to herlige gutter og vår lille Mops Fiola :) Dette blir mest en hobbyblogg og for de som ønsker å følge med i hverdagen vår :) Send meg gjerne en mail hvis det er noe du lurer på ! Alicemo-@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits